Roadtripp.

I Lördags tog vi bilen till pappa för att hämta nyckeln till lägenheten i Skövde.
Martin blev snabbt en av Mollys nya favoriter.
Medan jag lekte med Nathaniel. (ser ni vad lika vi är :O)

Några timmar senare befann vi oss i Skövde, böt om och korkade upp för att ta en sväng i Falköping på crusingen.
Dagen efter blev det sol och bad med lilla syster och mamma. Tilloch med jag tog ett dopp, årets första!! En sväng till Lejon och Bea blev det på kvällningen för att titta på deras nytillskott och nytt hus, mycket händer när man inte ses så ofta. Leona busade av sig rejält med deras hund Tyke, han hade några fula revor på kroppen när Leona var klar med honom.. men eftersom det bara var bus från bådas sida så var det ingen skada skedd!
Tyke är allmännt trött efter slakten..

På måndagen blev det först en sväng i Skövde, sedan en sväng till Hjo, kollade på alla båtarna och hälsade på min Farbror.


På Tisdagen åkte vi till Kolmården, efter en himla krokig väg och något stopp så var vi äntligen framme, Och eftersom jag är som jag är och bara tar för givet vissa saker så självklart fick inte Leona följa med in i djurparken.. Tack och lov så fick vi tag i ett pensionat strax brevid som kunde ha Leona medan vi besökte djurparken. Verkligen jätte trevliga människor!

Kolmårdens nya attraktion, helt otrolig var den!! Man kom så nära inpå djuren  och de stördes inte av oss eftersom vi var uppe i luften. Ett måste om man är där!!Hihi.. en av aporna hette Martin. Det hade jag ganska roligt åt väldigt länge.. haha sen att apan ser så rolig ut gör inte det hela bättre :P

I Onsdags blev det dags för hemgång. Eftersom solen stog högt på himlen och inga moln syntes till så var det lite för varmt att åka i en bil utan AC. Så vi tog svängen om Farmor och Farfar (första gången Martin träffar dom) fikade och mös lite i trädgården. Sen blev det ett stopp i Karlsborg för att kolla in Fästningen där.Igår blev det en sväng med Eckerö linjen. Fyllde på sprit förådet här hemma, spelade i spelautomater, åt godmat. Väldigt lagom bra dag!
God mat har vi ätit precis hela semestern. Det har verkligen varit kanon. Finns inget bättre än god mat och trevligt sällskap och vi har lyckats baka ihop det bra under semestern. På måndag väntas det jobb för Martins del, och om jag ska vara ärlig har jag endel att göra jag också.


Kommentarer
Anna säger:

Underbar sommar du tycks ha :)

2011-08-05 | 16:07:26
Bloggadress: http://annispannis.se
Hanna säger:

Gud vilken mysig sommar du har..! Jag vill också åka bort och hitta på saker och bara mysa runt...! Ses snart tycker jag... Börjar bli på tiden.

2011-08-06 | 11:38:08
Bloggadress: http://hijateja.blogg.se/
Hanna säger:

Som svar till din kommentar i bloggen kan jag ju bara hålla med, min vackra tjej är ju världens finaste, såååå vad hade du väntat dig ? ;)

2011-08-08 | 16:18:40
Bloggadress: http://hijateja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback