Det är över nu.

Mamma och Lillasyster är nu tillbaka hemma i Skaraborg. Lite tyst och på något vis lite ensamt känns det nu. Saknar att ha någon flängandes efter mig som hela tiden vill ha något att göra. Spela spel, busa med och vara ute och promenera med. Tomt. Men snart ses vi igen och då blir det ännu mera busigheter! Dagarna har iaf varit kanon, verkligen tagit ut varje dag till max och gjort en massa varje dag.

Igår var jag helt slut när jag kom hem. Det var ganska tyst och skönt, så vinflaskan åkte fram och sen blev det riktigt tidigt i säng för att idag återgå till vardagen igen.. jobbet. Så nu gäller det att ösa på rejält på jobbfronten så man kan hitta på en massa skojigheter snart igen när man är ledig!

Igår när det var dags för en promenad med Boxrarna igen så fick jag några jätte fina bilder på Leona igen av Jenni. Tusen tack till henne ♥ Bilderna kommer vid senare tillfälle.

Var ute och tränade med Leona idag.. så himla sugen på tävling! Körde på en del med ställande, inkallning och fotgående. Gick kanoners. Inkallningen var inga problem, bra fart, och snygg ingång. Ställande gick också riktigt bra.. men mot slutet så började hon vela lite.. saktade ner, började ställa sig innan jag gett tecken osv.. men väldigt nöjd med hennes insats där. Fotgående övade vi mest position. Sakta sakta.. får se om den damen någonsin lär sig att hon har en rumpa där bak. Verkar som att hon helt glömmer bort det ibland.. men så vips så kommer hon på det. Finslip på det!! Årets debut ska jag anmäla till den 27de när det vankas löning ;)



Bilder från Enköpings svängen i December.. ah ja vet inte ja..

Kommentarer
Emelie och Angelica säger:

Hej!

Vill du vinna ett presentkort värt 100 kronor i valfri butik, endast genom att gilla en kommentar? Kolla då i våran blogg!

Ha det bra :)

2011-02-17 | 17:54:12
Bloggadress: http://eaamw.blogg.se/
mamma säger:

Hej gumman! Sänder ett stort tack för dagarna vi fick med er. Det var kanontrevligt och väldigt intressant att få komma till er och se Österbybruk.

Dessa riktigt händelserik dagar har vi fått lära oss massor även om Boxrar. Toppen ha det bäst. Stor kramiz från oss. / mamma o Nikki <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

2011-02-18 | 21:54:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback