SegoSöndag.

Otroligt seg dag har det varit. Inte fått ett dugg vettigt gjort. De få grejer som gjorts idag har gjorts i slowmotion. Lång sovmorgon, lång frukost, lång promenad, tv tittande med en massa goda ostar, och kex.. en ganska bra Söndag. Men lite för seg för min smak.

Gårdagen var konstig, riktigt konstig. Vi anlände till Linda och Magnus strax efter 19 och blev bjudna på en underbar thaiwook. Sen slog vi oss ner i soffan spelade lite rapstar käkade chips och drack vin. Och någonstans där slog det bara till. Jag blev skit full. Jag förstår inte. Alkoholintaget igår bestod inte av mycket. 1 cider, och 3 glas vin. Men kära nån. Jag var helt borta, ville bara sova, orkade knappt gå till bussen ens. Men hem kom vi iaf. Tack och lov att Martin inte var lika dragen som jag för då hade det inte gått så bra att ta sig hem. Troligen är det gårdagen som bidragit med att denna dagen inte är så händelserik. Mycket troligt. Hade iaf jätte trevligt! :)

Men nu ska jag gå ett varv här hemma med dammsugaren sen får det nog bli lite mat lagning. Martin åkte nyss in till stan för att äta middag med sin syster. Så nu ska jag försöka hitta på något.

Glöm inte av att titta på Solsidan klockan 20 ikväll ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback