kanon helg.

Lördagen tillbringade jag och Sambon med varandra. Vi gick på en härlig höst promenad med hundarna. Åkte in till stan åt på donken och såg final destination 5 på bio.. i 3D. Galet obehaglig kan jag lungt säga. Jag panikskrattade flera gånger och höll för ögonen!! Att det var en skräckis hade jag helt missat. Men trotts det så var filmen väldigt häftig. Första gången jag ser en 3D film och det blir helt klart fler gånger. Vilken känsla!! Tog en sväng med hundarna i Uppsala, och Freja trodde hon hamnat på en annan planet. Soptunnor osv var jätte läskigt. Polisen var rolig men gågatan med en massa männiksor var lite läskigt. Leona lunkade bara på. Så det gjorde nog Freja lite säkrare i sitt första stads besök.

Aldeles för få sovtimmar så var det dags att bege sig till jobbet. Slutade lite försent och fick stressa hem och kom hem precis innan M´s familj kom. Han hade lagat en helt sjuk lasagne och kanon god sallad till. Present öppning skedde och han blev väldigt nöjd med det han fick :)



Lite bus blev det mellan Freja och Bärta. Men det håller nog inte länge till, man märker väldigt väl att Bärta tycker Freja har blivit aningen för stor och klumpig.



Leona var väldigt avensjuk hela kvällen. Hon är van att få en massa uppmärksamhet och vara kvällens clown när fam. Andersson kommer hem till oss. Men igår var det lillpluttan som tagit över den platsen. Hon spexar gärna lite extra för att få så mycket uppmärksamhet som möjligt. Och i stället för att lägga sig och acceptera att man ytterligare en gång blivit överkörd av den lilla söta så skällde Leona i hopp om att någon skulle se henne. Vilket resulterade i att man i stället tyckte Leona var jobbig. hihi Precis som barn är dom! Mina fina. Leona fick dock lite uppmärksamhet, hon är ju fortfarande Leona!

De sista bilderna snodde jag från M´s syster. hahah man ser väldigt väl vem som mår bäst på bilderna.. kan det vara den lilla svarta?!

Jätte mysig kväll verkligen! Så himla roligt att få dom på besök :) ♥
Kommentarer
Anna säger:

Hon växer så det knakar ser jag :) Sötnosen!

2011-10-04 | 02:36:30
Bloggadress: http://annispannis.se
Miriam säger:

Nu är tävlingen där du kunde vinna en ear cuff avslutad!

Kolla om det blev du?



Har även en ny tävling där du kan vinna en valfri dubbelring.



Ha en underbar dag!

2011-10-05 | 08:41:29
Bloggadress: http://fotomojjet.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback