Morgonstund har ros i mun!

Varje morgon har jag gått och lagt mig igen efter första morgon kissen med Freja som brukar bli strax innan 06, men som alltid när jag gör det blir jag trött som ett stök när det är dags att gå upp och ligger kvar ett tag till, vilket gör att hela dagen blir förstörd och går åt. Idag när jag stog ute i det kalla så bestämmde jag mig för att vara vaken.. måste få in vanan att gå upp tidigt nu när det snart blir dax att jobba morgon pass på jobbet också.

I Fredags var det dags för besiktning av bilen och som självklart inte gick igenom.. så nu blir det till att köpa en ny bil.. Precis vad jag behöver nu!!! Fast om man ser det från andra sidan så är det alltid kul med en ny bil.

Min skruttibangbang jag glider runt i nu!


Senare på kvällen kom Kimmo & Lollo och hälsade på. Tacopaj och några kalla stog på kvällens schema, men tidig hemgång för dom gjorde att det blev tidigt i säng för oss. Lördagen bjöd på kanon fint väder, promenad med min lilla familj, några få timmars jobb, besök ut i garaget för att kolla på Sambons andra kärlek, sen film mys och godis :D Söndagen tillbringades i spårskogen med min fina stora. 2 spår i skogen båda med 2vinklar och 3 resp 5 apporter i. Anledningen till att jag valde att ha flera apporter i det sista spåret är för att hon genade (endel kallar det ginade) vid en vinkel på första spåret. Tanken var att hon skulle bli lite mer nogrann och fler apporter visdade sig vara en bra idé. Hon slickade spåret, lagom tempo denna gången och tog vinklarna som om de vore vägg runt om. Så himla roligt att se Leona brinna för något, hon är som eld och lågor när hon vet att jag är iväg och lägger spår. Sen är hon trött i huvudet efteråt och sover större delen av kvällen. Min fina ♥

Lill Fräsan fick också komma ut och glänsa lite, sitt, stanna kvar är väldigt bra nu! Ligg och kom är också på väldigt god väg. Hon har fortfarande väldigt lätt för att springa fram till andra människor, framför cyklar osv. Men träning ger färdighet, tur att man har grannar att träna på! ;)

Till helgen är det kalas för Martins del!! Har fortfarande inte handlat någon present men det ska jag nog hinna fixa. På Fredag blir det nog lite bus med kompisarna och lördag med familjen. Tanken var att jag skulle lurat iväg honom på Lördagen för att se Björn Rosenström men så blir det nog inte.. han talade om sina planer för mig lite sent så jag får se vad som hittas på. Något bus blir det nog iaf!

Kommentarer
sofie säger:

Tråkigt att inte bilen gick igenom, går den inte att laga på? Kul att de går bra me spårning o annan hundträning!

2011-09-26 | 10:23:03
✫Familjen Bus✫ säger:

Vi behöver nog inte löägga så mkt energi på att få flest kommentarer... der ser ganska så ljust ut på andra punkter :) Tack ändå gumman! kram kram

2011-09-26 | 12:10:58
Bloggadress: http://familjen-bus.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback