Allmänlydnadskurs.

Allmänlydnads kursen börjar gå mot sitt slut, på Tisdag är sista gången och då är det dags att göra Allmänlydnads passet, håll hårt i tummarna så vi klarar det.

Igår på kursen la instruktörerna på extra störning. För Freja blev det riktigt jobbigt och det var svårt för den lilla att koncentrera sig när det drogs påsar, kastades pantflaskor osv. När vi testade att flytta oss en bit ifrån fick det däremot lite bättre. Sen hade vi inkallning med störning där de övriga deltagarna stod på rad så det blev en gång emellan dem och där var det också en skål med köttbullar. De 3 första gångerna gick det riktigt bra med inkallningen, 4e gången kom Freja på att det låg en skål med köttbullar och slukade i sig dom, ingen aning om hur många det var där i men hon mumsade på :S Gick förbi några gånger och använde "Nej" komandot och sen kallade vi in igen och då gick det bra.
Som tur är fick jag sova hela natten, eftersom den lilla är väldigt känslig i magen (vilken hund är inte det när den ätit X antal köttbullar) Så var jag lite nervös, men än så länge har hon inte larmat.

Idag blir det nog inte många knop gjorda här inte. Det grådaskiga vädret håller i sig och jag är sjukt seg :/
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback