Ett stort fett

Pucko!

Besökte min kära far igår och hans familj. Eva bara gråter och gråter och pappa är mest bara förbannad. Nu jobbar han för fullt med att polisen ska få tummen ur röven och sätta en avlivningsorder på hunden. "Inget annat är gott nog" Stötte ihop med pappas granne lite snabbt som inte alls var chockad över det som hänt. Hon menade på att det bara var väntat. Hennes egen hund har också blivit påflugen av den hunden. Hon berättade även att den bitit ett barn och en man som bor på området, och jag undrar fortfarande hur den kan få vara kvar?! Så det blir nog ganska säkert avlivning på den hunden med tanke på att den har ett flertal anmälningar i bagaget.

Påväg från Ica Stötte vi ihop med en kompis till pappa som rakt ut frågade var den andra plutten var. Och historian började. Han tyckte självklart att det var hemskt men hans kompis som stod brevid sa helt plötsligt "Åh den hunden är ju så fin" -vilket kan misstolkas mycket i denna situationen. Troligen menade han att den har ett bra utseende. Pappa berättade då att han polisanmält händelsen och att han kräver avlivning. Då säger den andra killen "Blir du glad då?" Pappa" Klart som fan att jag blir glad då, det kan inte bo en sån hund på det området där det är fullt med barn och hundar, det fattar väl vem som hällst." Killen "va fan börjar du mucka för?!" Jag pappa och Eva kollar på varandra "va?!"säger pappa som inte fattar ett skit. Killen"du höjer ju rösten, ska du ha en smäll eller ditt jävla pucko?!" Då skakade pappa på huvudet sa hejdå till sin kompis och sen gick vi.

hahah alltså. Vad hände?! Den killen måste ju kännt den andra ägarens hund och inte velat fatta att det faktiskt är farligt med en sådan hund i ett tätbebyggt område. Om man tänker logiskt och realistiskt så förstår man, blandar man in känslor så är det klart att det inte är snällt för den ägaren, men med tanke på hundens CV så är et nog inte den sista attacken. Då är det bättre att ägaen blir ledsen och tvingas ta bort sin hund än att flera familjer ska vara med och vittna om det som Eva och pappa precis gått igenom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback