Jag fyller inte livet med dagar, jag fyller dagarna med liv.

Blev tydligen ledig igår. Kom till jobbet och får i vanlig ordning fråga "vad gör du här? Ska du jobba?" Varför annars går man till jobbet för? Puck..O De som skulle äta underkvällen hade bokat av för några dagar sedan men inte fanken kunde någon ta sig i kragen och ringa och medela detta till mig. Nope. I stället tackar jag nej till 2 pass på äldre boendet i tron om att jag skulle jobba på värdshuset. Lagom sur gick jag hem och skrev ett inte allt för glatt mail till min chef. Hon har inte svarat så får se vad som händer nu. Helt ärligt så orkar jag inte bry mig.

Idag tog jag med mig flickorna till spåret för en härligt promenad i det fina vädret, frukosten avnjöts, i gräs, ris, stockar och stenar, nosarna höll på att rammla av så som dom jobbade! Stissiga och stressade i början men efter ett tag fattade dom galloppen och gick någorlunda bra i kopplet. Om 1 timme är det dags för jobb. Har skickat iväg lite jobb ansökningar osv, håll tummarna!

Finslipa lite på mitt freestyle nummer som jag och Leona ska visa upp på forsmarksdagen, man vill ha med så mycket roliga trick och konster men då blir det bara rörigt. Ska se över det hela och se hur det blir. Kollade på youtube på lite uppvisningar, skulle vilja lära Leona att springa runt mig i en vid cirkel, hur gör man det?! Det tråkiga när jag kikade runt var att de flesta hade lugna låtar. Jag vill ju ha en fart fylld. Så nu har jag nog äntligen hittat en bra... gäller bara att baka ihop det så allt blir bra!

Kommentarer
Hanna säger:

När får man se det freestyle programmet?

2012-04-29 | 22:18:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback