Lilla Molly

Pratade med min kära far idag och fick ett inte alls så roligt besked. Hunden Molly har idag fått vandra vidare. All smärta Eva och pappa går igenom nu är tack vare en dålig hundägare. En riktigt dålig hundägare.
Igår på kvällen när de skulle bege sig iväg på lite äventyr såg de grannkvinnan och hennes Amstaff/Rottisblandning. Alla i området VET att den hunden inte går att lita på och vid ett flertal tillfällen har denna hunden bitit andra hundar, vilket betyder att hunden har munkorgstvång. Inte bryr sig ägaren om det! Rätt som det ärsliter sig hunden och flyger på Evas ena chihuahua blandning Molly. Tre hugg fick hon och ett rejält trauma. Chockade allihop åkte dem till Djursjukhuset som i sin tur skickade dem vidare till ett större djursjukhus.  Dropp. Smärtstillande och lång väntan, Ingen vill operera en hund som fortfarande är i chock eftersom chansen att de dör på OP bordet är oroligt hög.
Efter natten försämrades Mollys tillstånd och i morse valde Eva och pappa att avsluta hennes lidande eftersom veterinären sa att det inte fanns något att göra.
Att se sin egen hund bli biten och attakerad av en hund. Smärtan hunden går igenom utan att man kan göra något... det vill jag aldrig gå igenom!

Blir så ledsen. Upprörd. Arg. Förbannad.

Stackars hund att hamna hos en sån ägare, för visst att det var hunden som högg, men det är ägarens uppgift att uppfostra hunden och tillrättavisa den när den gör fel, annars händer sånt här!! Nu håller vi tummarna för att det leder till avlivning för hunden och djurförbud för ägaren, inget annat är gott nog!

Vila i frid lilla Molly ♥

Kommentarer
Hanna säger:

Så fruktansvärt!! Snacka om en situation att känna sig maktlös i.. Måste vara hemskt för dom. men sånt där är jag jämt orolig för när jag möter stora aggressiva hundar när jag går med Hija. Det krävs ju inte mycket för att dom ska bli ordentligt skadade..

Men usch och fy jag lider med er!

Kram<3

2012-04-14 | 08:51:05
Pernilla säger:

Vilken fruktansvärd historia...



Ja visst är det roligt att jag har skaffat blogg igen, kände att det var dags.

Soya lever och mår toppen, hon bor hemma hos mamma och trivs jättebra där. Så nu har vi bara Flamman hos oss. Träffade Martin igår, du skulle hängt med så man fick träffa dig också :)

2012-04-14 | 11:12:20
Bloggadress: http://xpernillax.blogg.se/
Anna säger:

Stackars liten plutt <3

2012-04-14 | 13:28:26
Bloggadress: http://annispannis.se
✫Familjen Bus✫ säger:

Usch vad hemskt!! :( Beklagar verkligen...



Kram kram

2012-04-15 | 10:50:36
Bloggadress: http://familjen-bus.com
Pernilla säger:

Ja det var veckans roligaste :) Haha klart får hänga med! Nästa kryssning kan vi försöka boka in tillsammans, eller annat skoj :P Kanske i sommar?

kram

2012-04-15 | 16:25:56
Bloggadress: http://xpernillax.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback