Oförglömlig helg

I helgen var det bara jag och Martin. Utan hundar och utan en massa som ringde ständigt på mobilerna, sweet!
Det blev flyg fram och tillbaka vilket var fruktansvärt jobbigt faktiskt. Känner mig skit fånig, känner mycket väl till att det är säkrare uppe i luften än nere på vägarna men rädslan för att något ska hända finns där. Känslorna gick upp och ner, det kändes precis som att jag hade en liten djävul på ena sidan huvudet och en liten ängel på andra, där båda intalade mig att dom hade rätt (som på barn program ni vet) Nåväl.. kommer till arlanda och tar några alkoholhaltiga drycker för att klara pressen. Kliver på flygplanet och ser hur jäkla trångt det är, får världens panik och vänder mig om för att springa av. Tjockt med folk även där.. Håller Martin stenhårt i handen hela vägen och skrattar åt mig själv när planet landat i Göteborg, fasen vad töntig jag är! Stolt som tusan över att jag klarade det, vandrade vi iväg på Göteborgs gator. Intog hotellet som var helt fantastiskt.
 
Ut för att göra stan.. shoppa! Ser en svart schäfer som är otroligt lik Freja, går fram och frågar och tro det eller ej med det var Kelly, Frejas syster! hahaha så lustigt.
 
Lördagen bjöd på en tripp på Universeum där vi beskådade allt från små små fiskar till stora feta ormar. Återigen växte jag lite i mig själv då jag kikade lite på grodorna och klarade av att gå förbi utan att skrika (+att jag inte hade mardrömmar på natten) UNDERBART!
 
Liseberg på em, underbara ställe, så himla vackert med alla ljus och konstsnö. Dock lite mätt på julmarknader och om jag ska vara ärlig tyckte jag inte Liseberg hade så mycket att erbjuda som lockade mig. Men helt klart värt ett besök! Kvällen bjöd på Casino Cosmopol. Hade förväntat mig lite Las Vegas stuk med underbara kläningar och snygga män i kostym.. men så var det inte. Det var allt mellan kostymmän till pundare! haha trevligt ställe ändå!
Söndag var det shopping innan flyget tog oss hem. Inte lika nervörs denna gången men med tanke på att det ösregnade var det lite pirrigt. Hoppigt och skumpigt ända upp över molnen och jag ljuger om jag säger att jag mådde bra ;)
 
 
 
 
Kommentarer
Pernilla säger:

Vad skönt ni verkar ha haft det!

2012-11-26 | 21:34:55
Bloggadress: http://www.xpernillax.blogg.se
Anna säger:

Mysigt! :)

2012-11-29 | 01:40:27
Bloggadress: http://annispannis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback