Tiden går.

Snön är borta sedan länge.. känns inte ens som att den varit här, mer som en dröm. En julafton utan snö börjar närma sig och julstämningen är inte alls den samma.

Denna månaden har jobbet varit i fokus. Många långa dagar har tillbringats för att göra kunderna nöjda med julhandeln. Jag själv har fått jaga ihop tid för att få upp en gran och julpynt i hemmet. Medan man bollas mellan jobb och en lägenhet som ska flyttstädas så hinner man inte riktigt med något annat. Hundarna och jag själv har varit sista prio. Bortsett från dom dagliga promenaderna så har det blivit pinsamt lite träning. Tack och lov så har tjejerna tagit det med en klackspark och varit helt underbara ändå.

I onsdags var det promenad med 5 andra hundar på kvällen och på nytt ställe och Freja skötte sig helt underbart. Gick så snällt vid min sida utan att bråka det minsta <3 Innan det fick hon även leka med sina favorit killar Nitrox Och Nero. Bra dag för Lillskruttan. Leona plöjde igenom julklappspåsen igår och åt upp närmare 50tuggpinnar.. kräk och dålig i magen blev resultatet av det men nu börjar hon komma i form igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback