Du är en saga för god, för att vara sann.

Mötte upp Elisa i Alunda för lydnads träning. Freja hade vaknat på helt rätt sida och var sammarbetsvillig och frammåt. Härligt att träna henne när man ser hur hon bara vill ha mer och mer. Sjukt duktig och vi tränar vidare med platsliggningen och påbörjade lite framförgående. Körde igenom momenten i lydnadsklass 1 och blir förvånad över hur långt vi egentligen kommit. Min Svarta fara. Känns skrämmande nära nu att börja träna i kedjor och finslipa. Sköj!!
Leona fick också röra på sina lurviga, även fast hon helst bara hade velat kissa runt och inte göra ett dugg vettigt så apporterade hon riktigt bra. Sen skulle vi visa Elisa hur ett fotgående kan se ut om man alltid kollar på hunden och belönar. För en gångskull gick Leona riktigt bra så det blev ingen visning ;) Zero är en duktig krabat, full med liv som man emellanåt måste påminna att ha tassarna på jorden och lyssna, bara så man får belöning. Men annars är det bara Matte Elisa som måste börja lyssna och träna sig själv :P
 
Blev en långpromenad med Zero och Freja i koppel på ny väg. Trevligt. Sen åkte vi och köpte lite fika som vi tog med till pulka backen där Leona och Zero fick plumsa runt i snön!
 
 
Min lilla flicka börjar bli en stor flicka nu ♥
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback