Jag berättar allt, men säger ingenting.

Lördagen var väldigt intressant. Många härliga människor samlades för en helkväll ihop och alla gick all in! Underbart, mycket skratt och snack som avslutades lite som en flopp.. Nåväl, kvällen som helhelt var guld. Men bortskämda människor är varken något jag eller Martin tycker om. Att bara ta förgivet att allt är ok och att alla ska ta hand och städa upp efter dem.. det är urs. 
Söndagen bjöd på fint väder och tyvärr mestadels soffhäng, sliten efter gårdagens bravader. Goffandes i soffan större delen av dagen och intaget var allt annat än nyttigt. Det blev dock en rejäl promenad med flickorna på kvällen så lite nöjd känner jag mig iaf ;)
 
Idag bilade jag hem till Elisa för att promenera i Alunda. Ny miljö, ny störning. Freja tog det med ro och skötte sig väldigt bra. Sen blev det en sväng i skogen längst traktorspår med Leona och Zero. Full fart var det kan jag lova! När vi tillsist vänder om för att gå hemmåt inser vi hur jäkla långt vi har gått, och hur långt det är tillbaka till värmen och den mjuka soffan. Trötta nöjda hundar, utslagna ägare!
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback